❤️

Det är valvecka. Och mitt hjärta gråter. Jag ber er. Att rösta rött. För solidaritet. Medmänsklighet. Empati. Ni måste förstå att jag är beredd att offra allt för det här. Hela mitt liv. Mitt hjärta dunkar för andra människor, för alla människor. Ni måste bortse från rikskapitalism och egen vinning. Från rasism och egoism.
 
Att ta avstånd från SD och ändå rösta blått är för mig komedi. Hur kan ni tro att ni tar avstånd när ni röstar på ett parti i detsamma block som det mest främlingsfientliga och avhumaniserande partier av alla. Om ni vill ta avstånd så se till att ta avstånd på riktigt. 
 
Skattesänkning innebär hinder i välfärden. Privatiseringar och kapitalism. Människors värden. Hur bra skola och sjukvård endast ska gynna vissa. Hur flera generationer ska stå till svars för varje individs framtid. Ett inhumant och egoistiskt tankesätt som bidrar till ett splittrat samhälle.
 
Jag är själv företagsam och vill tjäna stora pengar i mitt liv. Men jag skulle aldrig för en sekund se förbi samhället och dess vinning. Det finaste vi har är solidariteten. Ett samarbete i den offentliga sektorn och framförallt samarbetet mellan varje individ. Istället för att den som tjänar mest ska tjäna mer, ska den som tjänar mindre tjäna någonting alls. 
 
Det här är så lite av allt jag vill ha sagt. Men jag ber er. Rösta rött. Åtminstone grönt. I årets val. Så länge jag lever kommer jag offra allt för det här. För vårt samhälle. För vårt Sverige. Såhär vill jag leva. Håller du inte med om det så ber jag dig att ta avstånd. Älskade ni. Allt jag vill är att alla ska må bra. Godnatt❤️
Allmänt | |
Upp